Το περίφημο διεθνές concept υψηλής κρεατοφαγίας επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν στην ατμοσφαιρικά καλοκαιρινή αυλή του, που λούζεται από το φως της καλαμωτής, δροσίζεται από τα δέντρα καταμεσής της, αντλεί ενέργεια από την παραλία του Αγίου Ιωάννη και επικεντρώνει τη γευστική της δράση στα μαρμάρινα τραπέζια - με όψη που παραπέμπει στο 'μαρμάρωμα' των κρεατικών. Ο αξιόλογος σεφ Γιάννης Μπάμπαλης κρατά πια τα ηνία της κουζίνας, εκτελώντας με ακρίβεια τις best seller συνταγές του brand αλλά προσαρμόζοντας στα Beef, Reef, Leaf μενού και δικές του επιλογές και πινελιές. Δυνατό ξεκίνημα με ταραμά τόνου και passion fruit τιραντίνο με λαβράκι, υπολογίσιμη συνέχεια με τατάκι με kobe και yuzu ponzu σος, κορύφωση με κοπές σε ευφάνταστες προτάσεις. Πολύ αξιόλογη και η δουλειά στο πεδίο των cocktails, εκεί όπου μεταξύ άλλων μεριμνά και η ομάδα της Etiquette, των Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρη Πετρογεωργάκη και Νίκου Σουρμπάτη.