Από τις πιο κομψές βεράντες της Οίας, με μοναδική θέα στην Καλντέρα, ιδιαίτερη αισθητική και fine dinning κουζίνα. Ο Έκτορας Μποτρίνι εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το επώνυμο σαντορινιό του εστιατόριο, παρουσιάζοντας πιάτα με ιδιαίτερη φινέτσα, πρωτοτυπία σύλληψης, τολμηρούς γευστικούς συνδυασμούς και δημιουργικότητα που χτυπάει κόκκινο. Chef de cuisine ο Άρης Ρούσσης που μαγειρεύει με ακρίβεια και δεξιότητα. Πολύ καλή λίστα κρασιών, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σέρβις. Από τα καλύτερα πιάτα του, η καρμπονάρα Τήνου, το παγωτό καπνιστής ρέγκας με αφρό καλαμποκιού και χόρτα,ο αστακός σε σάλτσα φινόκιο με παντζάρι, φράουλα και αμύγδαλο, και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας και ντοματίνι κονφί.