Περπατώντας σε ένα τυπικό νησιώτικο καλντερίμι με τον ήχο από τα κύματα της θάλασσας να σε ακολουθεί, βρίσκεσαι σε ένα μαγικό σκηνικό με μοναδική θέα, στον μύλο που μοιάζει μισοβυθισμένος μέσα στη θάλασσα Ο Γιώργος και ο – αδερφός του και chef–Μάριος μεγάλωσαν εδώ και έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα. Έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον εστιατόριο σύγχρονης ψαροφαγίας που επιπλέον δίνει έμφαση στην ωρίμανση των ψαριών, σιτεύοντας μεγάλα και μικρότερα ψάρια σε ειδικά ψυγεία. Στις κορυφαίες επιλογές από τα αλλαντικά είναι σίγουρα η bresaola τόνου. Αξίζει να δοκιμάσετε το καρπάτσιο κόκκινης γαρίδας από τα ωμά, όπως και το σουβλάκι ροφού από τα μαγειρευτά. Το Mylos by the Sea διαθέτει επίσης εξαιρετική λίστα κρασιών.