Σύγχρονη κουζίνα
Ηράκλειο και περίχωρα - Λιμένας Χερσονήσου
2897026900
Ένα μινιμαλιστικό,αλλά και εντυπωσιακό ταυτόχρονα, σκηνικό δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων αμμώδη παραλία του πολυτελούς resort Nana Princess. Ο χώρος του Eternal Blue Είναι υπόδειγμα εφαρμογής αυτού που ονομάζουμε «σύγχρονη αφαιρετική αισθητική» σε περιβάλλον resort. Τα θαλασσινά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με το μενού που υπογράφει ο chef Κώστας Καραπαναγιώτης, να εστιάζει σε μια σύγχρονη μαγειρική προσέγγιση των πρώτων υλών της θάλασσας, η οποία αναδεικνύει τα αρώματα και τις υφές τους. Στα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς σημειώστε το γιουβέτσι ροφού με κονφί λεμόνι, σκόρδο και λουίζα, όπως και το μπαρμπούνι με κουνουπίδι, σαλικόρνια, φαγόπυρο και σάλτσα bouillabaisse. Απλότητα, αλλά και τεχνικές που καταλήγουν σε ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα.