Γιαπωνέζικη κουζίνα
Μύκονος - Χώρα
2289022108
Πλασαρισμένη στην όμορφη βεράντα του ξενοδοχείου "Naia" της "Myconian Collection", η μυκονιάτικη εκδοχή του “Kinjo” των Βριλησσίων είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στο νησί. Το νέο spot του σεφ Νίκου Πολιτάκου έχει θεαματική βίστα της χώρας κι ανεμπόδιστο sunset στα υπέρ του. Τα nigiri με βάση την ψαριά της ημέρας (από σφυρίδα και σκορπίνα, μέχρι γόπα και κολιό) είναι υψηλού επιπέδου, τα dumplings με μαύρο μπακαλιάρο, τρούφα και κρέμα λαγόχορτου είναι πιάτο που θα χαράσσεται στη μνήμη, ενώ τα udon noodles, που παρασκευάζονται δια χειρός και επί τόπου και σερβίρονται σε μπισκ, με αυγοτάραχο και νιφάδες παλαμίδας, δείχνουν σεφ με σημαντική μαστοριά και ευρεία γνώση του ιαπωνικού γαστρονομικού ιδιώματος.