Υποβλητική ατμόσφαιρα και θεα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα, και σχεδιασμό που αντανακλά την πέτρινη αρχιτεκτονική της «μετόπισθεν» πλευράς της Σαντορίνης, θέτουν το στιβαρό mood του βραβευμένου γαστρονομικού εστιατορίου του Canaves Oia Epitome. Ο executive chef του ομίλου Τάσος Στεφάτος ξεδιπλώνει κουζίνα πολυσυλλεκτική, κοσμοπολίτικη και ιδιοσυγκρασιακή, με τεχνικές αιχμής.. Δοκιμάστε: το Φάντασμα της Όπερας (φλαν από φουά γκρα και υφές αμυγδάλου), Μαγιάτικο μαρινέ με σάλτσα ΧΟ και γρανίτα κατσούνι, περιστέρι, και γαλατόπιτα