Η ατμοσφαιρική βεράντα με ρομαντική θέα στην Αμμουλιανή και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που εισβάλλει γεμάτο χρώματα μέσα από τα πελώρια κλαριά του πεύκου σκηνογραφούν το πολύ όμορφο γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «Eagles Palace». Την επιμέλεια της κουζίνας ανέλαβε φέτος ο βραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης του αθηναϊκού «CTC» Αλέξανδρος Τσιοτίνης, παρουσιάζοντας εδώ ένα μενού γευσιγνωσίας με ξεχωριστές δημιουργίες στο χαρακτηριστικό του ύφος που εκτελεί με ακρίβεια ο έμπειρος σεφ Θάνος Γιαννακός. Οι συνδυασμοί είναι ελεύθεροι και τολμηροί, το στοιχείο της έκπληξης καραδοκεί, ενώ μια βαθιά φινέτσα και κομψότητα διατρέχει τη γεύση που έχουν πιάτα όπως η αναπάντεχη σούπα γκασπάτσο με κεράσια και αστακό, το πρωτότυπο σεβίτσε με καπνιστό λαβράκι και η εικονική μακαρονάδα pesto με ταλιατέλες καλαμαριού.