Η ανοιχτή κουζίνα με τον σεφ και την μπριγάδα του επί το έργον σε υποδέχονται με
το που διαβαίνεις το κατώφλι του δίπατου νεοκλασικού του Παγκρατίου. Στις
μοντέρνα διακοσμημένες με αρτίστικη διάθεση αίθουσες του ορόφου, ένα χαλαρό
κοινό απολαμβάνει τα στάδια του ενός και μοναδικού μενού γευσιγνωσίας, μέσα από
το οποίο ο βραβευμένος Τάσος Μαντής ξετυλίγει την εντελώς προσωπική και βαθιά
γήινη κουζίνα του. Σε φινετσάτα πιάτα-κεντήματα, προβάλλει τα εξαιρετικά κυρίως
υλικά του μέσα από μια πληθώρα μυρωδικών, καρπών και φρούτων, πολλά από τον
προσωπικό του κήπο στο Αλεποχώρι, με εμπνευσμένες συνθέσεις, προχωρημένες
τεχνικές και φιλοσοφία βιωσιμότητας. Αντίστοιχα μελετημένη λίστα κρασιών και
έμπειρο σέρβις.