Η βεράντα του εστιατορίου Pathos πάνω από το ομώνυμο εντυπωσιακό club είναι άνετη, κομψή και ιδιαίτερη. Μεταμοντέρνο σκηνικό, ανοιχτό στο απέραντο γαλάζιο με γλυπτά , πέτρα ξύλο και arty σιδηροκατασκευές. Ο έμπειρος στη γιαπωνέζικη κουζίνα σεφ Τάκης Σοφόπουλος, ελληνογιαπωνέζος ο ίδιος, δουλεύει με καλές πρώτες ύλες δίνοντας το δικό του twist στα πιάτα του πάντα με βάση τις αυθεντικές ιαπωνικές συνταγές, με σωστές κοπές, πολύ καλή τεχνική, ενδιαφέροντες και πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών. . Από τα καλύτερα πιάτα του: σολομός τατάκι και σχοινόπρασο, σαλάτα kale με ωμό και ψητό kale, αβοκάντο, καλαμπόκι miso και γραβιέρα, σεβίτσε γαρίδας με λαχανικά και σάλτσα πορτοκάλι και κοιλιά τόνου σε σασίμι, με τζίντζερ, τσάιβ, τρούφα και yuzu. Από τη βεράντα του εστιατορίου έχετε θέα στο ανοιχτό club του συγκροτήματος και φυσικά – ανάλογα τις προτιμήσεις σας – απολαμβάνετε ή όχι τους d.j.s που παίζουν κάθε βράδυ ως τις 11 μ.μ.. Το εστιατόριο Pathos αλλά και το ομώνυμο club αποτελούν ένα από τα place to be του νησιού.