Σύγχρονη κουζίνα
Πύλος - Πύλος
27230 99888
Σε έναν χώρο χαλαρής πολυτέλειας και αποκλειστικότητας που παραπέμπει σε γαστρονομικές μητροπόλεις, ο Bertrand Valegeas ενορχηστρώνει μία ξεχωριστή, σύγχρονη, με γαλλικές βάσεις fine dining εμπειρία, με στοιχεία ελληνικότητας και μπόλικα τοπικά προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Στις μόλις 16 θέσεις του exclusive εστιατορίου του «Mandarin Oriental, Costa Navarino», γύρω από τη μπάρα με την ανοιχτή κουζίνα, μαγειρεύεται και σερβίρεται ένα ιδιαίτερο μενού degustation, με highlights πιάτα σαν τη ντομάτα fraicheur με σαλάτα καβουριού, τις ταλιατέλες καλαμαριού με σάλτσα χταποδιού α λα μπολονέζ και το αψεγάδιαστο ψητό περιστέρι με χόρτα στη σχάρα, φύκια και χαβιάρι. Στιβαρό φινάλε με το signature Minute Mandarin Oriental Chocolate και εξαιρετική αρμονία κρασιού για κάθε στάδιο.