Στο ίδιο νεοκλασικό του Παγκρατίου από το οποίο ξεκίνησε πριν από 28 χρόνια, η «Σπονδή»
είναι σταθερά ένα κλασάτο fine dining εστιατόριο με εμφανές γαλλικό υπόβαθρο. Οι
ατμοσφαιρικές αίθουσες με τους πέτρινους τοίχους, τα λινά τραπεζομάντιλα και η
πολυτελής art de la table ελκύουν το κοινό που εκτιμά μια κλασική έξοδο επιπέδου. Ο
βραβευμένος executive chef Arnaud Bignon με τον σεφ Κώστα Κούφαλη στην κουζίνα,
προτείνει ένα εποχικό μενού με εμβληματικά υλικά, χρησιμοποιημένα με πρωτοτυπία που
σέβεται τη γευστική τους αυτοτέλεια, όπως το parfait foie gras με καλαμπόκι και μαύρη
τρούφα, τα χτένια με άγρια μανιτάρια, αχλάδι και sherry Amontillado ή η ψητή πάπια με
παντζάρι και βατόμουρο. Επιλογή τυριών από το εξαιρετικό τρόλεϊ του εστιατορίου,
προσεγμένα επιδόρπια, μια λίστα κρασιών σε μέγεθος τόμου και το έμπειρο προσωπικό της
σάλας ολοκληρώνουν το πολυτελές δείπνο.