Το εστιατόριο στα ψηλά δώματα του ΚΠΙΣΝ ατενίζει το φαληρικό Δέλτα από την
κομψή σάλα του που θυμίζει χώρο τέχνης, με έναν αιωρούμενο «κήπο» από
ψηλόλιγνα φυτά αλλά και ένα εντυπωσιακό γλυπτό μπαρ που ξεπροβάλλει σαν
χρυσή αγκαλιά στο βάθος του χώρου. Οι επικεφαλής σεφ Γιώργος Παπαζαχαρίας και
Θάνος Φέσκος δημιουργούν μια κοσμοπολίτικη, conceptual, βιώσιμη, φυσιολατρική
κουζίνα, που κινητοποιεί το συναίσθημα και βιώνεται ως έκπληξη μέσα από ένα
«αινιγματικό» μενού γευσιγνωσίας. Ο βρώσιμος κρίνος με γαρίδα Κοιλάδας, το ρύζι
σε ζύμωση με γλυκάδια θαλασσινών και το εξαιρετικό επιδόρπιο «Τραγανός
ηλίανθος» με κρέμα ψημένης σφολιάτας και πραλίνα από κάστανο βρίσκονται
ανάμεσα στις δημιουργίες που μας εντυπωσίασαν φέτος..