H “Hytra” μετακόμισε για το καλοκαίρι στο Μέγαρο Μουσικής, στη σάλα που στέγαζε τη «Fuga»και στη βεράντα της. Ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας παρουσιάζει μια μοντέρνα κουζίνα με ελληνικά στοιχεία, πρωτότυπες γαστρονομικές συνθέσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας. Γευστικά φαβορί ο συνδυασμός ντομάτα-πέστροφα με πιπερίτσα Πέλλας, γαριδάκι και φράουλα τουρσί, η καραβίδα με πιπεριά Φλωρίνης και βασιλικό, και το short rib με ρεβίθια, καρότο και χαρουπόμελο. Menu degustation € 80 & 100. Χρυσός Σκούφος.