Η μικρή βεράντα με τη θαλασσινή θέα σκηνογραφεί γοητευτικά το κοσμοπολίτικο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου «The Danai», όπου απολαμβάνεις το γεύμα σου σε πριβέ και αρτιστίκ ατμόσφαιρα. Ο σεφ Βασίλης Μουρατίδης χειρίζεται με ακρίβεια διεθνείς πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών και παρουσιάζει αποκλειστικά ένα μενού γευσιγνωσίας με πιάτα εκλεπτυσμένα και τολμηρά, όπου η βαθιά γεύση, η υψηλή τεχνική και η καλλιτεχνική διάθεση βαδίζουν πλάι πλάι. Η σχεδόν ποιητική τριλογία ντομάτας, το ιδιαίτερα φίνο ταρτάρ στρειδιών και χτενιών μέσα σε μπερμπλάν σαμπάνιας όπως και το αιθέριο περιστέρι μαγειρεμένο σε καπνιστό ουίσκι αποτυπώνουν τη διαρκή εξέλιξη και διάθεση για πειραματισμό του δημιουργού τους. Το σέρβις παρουσιάζει με γνώση τα πιάτα, αρκετά εκ των οποίων ολοκληρώνονται στο τραπέζι, ενώ η έξοχη λίστα κρασιών (πάνω από 1.600 ετικέτες) έχει την υπογραφή του head sommelier Απόστολου Πλαχούρα.