Ιταλική κουζίνα
Πύλος - Πύλος
27230 99888
Σε μία κομψότατη μπάρα που στήνεται γύρω από τον ξυλόφουρνο και στο παρά θίν' αλός σκηνικό μπροστά από την παραλία και την πισίνα του «Mandarin Oriental, Costa Navarino», το πρωτοποριακό κόνσεπτ που ξεκίνησε ο πολυβραβευμένος Ιταλός σεφ Daniele Cason στο Τόκιο, βγαίνει για πρώτη φορά εκτός έδρας. Η πίτσα εξετάζεται υπό το πρίσμα ενός μενού γευσιγνωσίας 8 σταδίων, παρουσιάζεται σε κορυφαία εκδοχή, εντός μιας γενικότερης γαστρονομικής διαδικασίας που ακολουθεί τις προσταγές της εποχικότητας, συντονίζεται με μια δυναμική διεθνή τάση και αξιοποιεί κορυφαία μεσσηνιακή πρώτη ύλη. Ο Ναπολιτάνος pizzaiolo Fabio Avolio προτείνει έξοχες επιλογές σαν την Carote e Salsiccia (με ελληνικό καρότο και λουκάνικο Μεσσηνίας) και την Cavolfiore e Castelmagno (με κουνουπίδι, τυρί Castelmagno, ψημένο αμύγδαλο και χαβιάρι).