Με εποπτική θέα προς τη μεγάλη πισίνα, αλλά και προς το γαλάζιο της παραλίας του Πλατύ Γιαλού που απλώνεται πιο πέρα, η κομψή βεράντα στο εστιατόριο του πολυτελούς και arty ξενοδοχείου Myconian Ambassador αποπνέει αύρα χαλαρή και κοσμοπολίτικη, ταιριαστή με το vibe που εκπέμπει και η κουζίνα. Εδώ, φαντασία, ευρηματικότητα και άρτια τεχνική συνδυάζονται με προσεγμένη πρώτη ύλη, για να επικαιροποιήσουν πιάτα βγαλμένα από το κλασικό ρεπερτόριο της ελληνικής κουζίνας, όπως τα αναδιασκευάζει ο executivechef Ηλίας Μάσλαρης και τα υλοποιεί ο headchef Κυριάκος Κρεμετίδης – δοκιμάστε, για παράδειγμα, το αρνάκι με πουρέ από πατάτα γιαχνί και μελιτζάνα ιμάμ, ή το τηγανητό μπαρμπούνι γεμιστό με καλοκαιρινά λαχανικά, κι αναθαρρήστε με τη φρεσκάδα που μπορεί να αναδύει η παράδοση. Η επιμελημένη λίστα κρασιών σταχυολογεί τον ελληνικό αμπελώνα και συμπληρώνει με διεθνείς επιλογές, ενώ το σέρβις είναι φιλικό και σβέλτο, κρατώντας ζωντανό το καλοκαιρινό mood