Σύγχρονη κουζίνα
Αθήνα - Θησείο
216/0047777
Η ναυαρχίδα των εστιατορίων «Makris» που δημιουργήθηκε από τα Domes Resort, με επικεφαλής τον βραβευμένο Πέτρο Δήμα στέκεται ψηλά στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.Η κουζίνα του Δήμα κινείται ελεύθερα και δημιουργικά, στηριγμένη κυρίως πάνω σε ελληνικά προϊόντα με την πλειοψηφία των λαχανικών από τη φάρμα του με την εποχικότητα των πρώτων υλών και τη βιωσιμότητα να αποτελούν βασικές αρχές της φιλοσοφίας του. Ξεχωρίζουν: Καρπάτσιο μπακαλιάρου με κρέμα σελινόριζας, μους Σαν Μιχάλη και σύγκλινο Μάνης, αστακός Βρετάνης με πουρέ κολοκύθας, ελληνικό χοιρινό Iberico και ελάφι σε κόκκινο λάχανο με σάλτσα με κόκκινα φρούτα, κάστανο σε υφές, σαμπαγιόν με ρούμι και κρέμα βανίλιας.